Press Enter / Return to begin your search.

A-tól Z-ig


ÁGYNEMŰ

Az ágyneműt 5 naponta térítésmentesen cseréljük. Az ágynemű napi cseréjét kérésre, térítés ellenében biztosítjuk. Amennyiben ágynemű cserére lenne szüksége, kérjük, forduljon a takarító személyzethez vagy a recepcióhoz.

AUTÓKÖLCSÖNZŐ

Ha nem szeretne kerékpárra pattanni, béreljen autót az itt tartózkodásra.Megbízható partnerünk mindenben rendelkezésére áll. Érdeklődjön a recepción.

BABAÁGY

Kérésre biztosítjuk. Igény esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz.

CSOMAGMEGŐRZÉS

Kérésére csomagját díjmentesen megőrizzük. Bővebb információért forduljon a recepcióhoz.

CSÚSZÁSGÁTLÓ

Amennyiben csúszásgátlóra lenne szüksége a fürdőszobába, kérjük, forduljon a takarító személyzethez vagy a recepcióhoz.

DIÉTÁS KONYHA

Panziónkban ételintolerancia esetén glutén- és laktózmentes reggelit tudunk biztosítani. Kérését kérjük előre jelkezze a recepción, vagy a reggeliztető kollégánál.

ELEKTROMOS ÁRAM

Az ajtó mellett található kártya az áramellátásra szolgál. A kártya eltávolításával megszűnik az áramszolgáltatás a szobában.

Kérjük, hogy a kártyát ne vigyék ki a szobából!

ELUTAZÁS IDŐPONTJA

A szobákat távozás napján 10:00 óráig kérjük átadni. A szoba használatának a hosszabbítását a szabad kapacitás függvényében a recepción kérheti. A szobakulcsot és a kapu nyitásásra szolgáló távirányítót kérjük adják le a recepción, vagy a reggeliztető kollegának.

ESERNYŐ

Esernyőt a recepción tudnak igényelni kaució ellenében.

FÉNYMÁSOLÁS, SZKENNELÉS

Fénymásolási és szkennelési lehetőség a recepción igényelhető, munkanapokon 8:00 -18:00-óráig. Díjáról, kérjük, érdeklődjön a kollégáktól.

FOGÁSZAT

Panziónk komplex fogászati szolgáltatásával áll rendelkezésükre.
Nyitva tartásunk
Hétfőtől-Péntekig 8:00-18:00 között.

További információért az alábbi elérhetőségeken tájékozódhatnak:
Tel.: +36 30 946 3145
+36 88 444 644
E-mail: info@promedicum.hu

HAJSZÁRÍTÓ

A hajszárító használata díjmentes, igény esetén keresse fel recepciónkat.

HÁZIÁLLAT

A szállodában csak kistestű háziállatot tudunk fogadni, amely után felár fizetendő. Kérjük, kedvenceit ne vigye a közösségi terekbe!

HITELKÁRTYA, BANKKÁRTYA

Panziónkban az alábbi kártyatípusokat fogadjuk el: VISA, Maestro, Mastercard, American Express, SZÉP-kártya.

IDEGENFORGALMI ADÓ

A szállodai árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely 400.-ft/fő/éj.

INTERNET & WIFI

A Panzió teljes területén ingyenes WIFI-t biztosítunk vendégeink részére. Felhasználónévként a Promed hálózatot válasszák ki, melyre az alábbi jelszóval tud csatlakozni:  0703797068

KERÉKPÁRKÖLCSÖNZÉS

Teljesen felszerelt felnőtt- és gyermekkerékpárok bérelhetőek, melyekkel felfedezhetik Veszprém, és a Balatonfelvidék nevezetességeit. A kerékpárok bérléséhez a panzió recepcióján kérjenek segítséget.

LÉGKONDICIONÁLÁS

Minden szoba egyénileg beállítható klímaberendezéssel rendelkezik. A kívánt hőmérsékletet a szobákban található távirányítóval tudják szabályozni. Kérjük, amennyiben használja a légkondicionáló berendezést, a szobai nyílászárókat tartsa csukott állapotban.

MINIBÁR

A szobai minibárból az italok térítés ellenében fogyaszthatók. Az elfogyasztott italokról, kérjük tájékoztassa a reggeliztető kollégát.

Ásványvíz: 250,-Ft/üveg Coca Cola: 300,-Ft/üveg

MOSÁS, VASALÁS

A mosás mint szolgáltatás elérhető, vasaló kölcsönzését ingyenesen tudjuk biztosítani.

MŰSZAKI SZOLGÁLTATÁSOK

Amennyiben szobájában műszaki problémát észlel, kérjük értesítse a recepciót.

PARKOLÓ

Parkolási lehetőség az épület első- ill. hátsó udvarán, me- lyet a recepcióstól kapott távirányító segítségével vehetnek igénybe. (Első kapu 1-es gomb, hátsó kapu 2-es gomb. Az adott gomb egyszeri megnyomásával a kapu kinyílik, majd rövid időn belül automatikusan bezáródik.)

RECEPCIÓ

Portaszolgálatot hétköznap  reggel  8:00-tól  19.00-óráig, hétvégén reggel 8:00-10.00-óráig, majd este 16:00-19:00-óráig biztosítunk. Ezt követően szükség esetén a megadott, 0-24-ig hívható mobil telefonszámon elérhető az ügyeletes kolléga, illetve a szobák előterében található telefonon probléma esetén az illetékes szervek is.

REGGELI

A reggelit a Főépületben, -1. szinten található Étteremben fogyaszthatják el.
A szobaáraink tartalmazzák a reggelit, melyet minden nap 8:00-10:00 óráig szolgáljuk fel. Eltérő igény esetén, kérésüket jelezzék a recepción.

SZÉF

Az értékei megőrzése érdekében, kérjük, használja a szobában található széfet, melynek használatát a szobaár tartalmazza. A szálloda a szobában hagyott értékekért felelősséget nem vállal!

A széf használatához készítenie kell egy saját számkombinációt, amivel később csak Ön nyithatja széfjét.

A beállítás lépései
  • Az ajtó belső felén (a zsanérnál) nyomja meg a piros gombot. Három hangjelzést hall és a sárga lámpa kivillan. 20 másodperce van a programozás elkezdésére.
  • Üsse be az Ön által választott számokat (min.3, max.8), majd erősítse meg a „B” gombbal.
  • A megerősítés után felvillan a zöld lámpa, ami mutatja,hogy a programozás sikeres volt.
A széf nyitása
  • Üsse be a számokat és erősítse meg az „B” gombbal.
  • A zöld lámpa felvillan. 5 másodperce van, hogy kinyissa a széfet. Fordítsa el a tekerőt jobbra és nyissa ki a széfet.
  • Az ajtó becsukása és a tekerő elfordítása után a széf magától bezár.

SZÉP KÁRTYA

Panzión SZÉP KÁRTYA elfogadóhely. Az alábbi kártyatípusokat fogadjuk el: OTP, K&H, MKB. Szépkártya az idegenforgalmi adó kiegyenlítésére nem használható.

SZOBAKULCS

A szobakulccsal nyitható a panzió főbejárata és az udvari kiskapu is. Kérjük, a panzió főbejárati ajtaját távozás esetén záródásig csukódni hagyni, a zárat kulccsal ráfordítani TILOS! Kérjük saját érdekükben ellenőrizzék, hogy az ajtó bezáródott.

TAKARÍTÁS

A napi takarítást 10:00-15:00 között végezzük. Amennyiben Ön az adott napon más időpontban, vagy egyáltalán nem kér takarítást, kérjük, használja az erre a célra szolgáló, külső kilincsre akasztható kártyát. Amennyiben extra takarításra van szüksége, kérjük, jelezze a tekarító személyzetnek vagy a recepción.

TAKARÓ, PÁRNA

Amennyiben további takaróra, párnára lenne szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz, takarító személyzethez.TALÁLT TÁRGYAK

Az ittfelejtett tárgyakról értesítést küldünk, és azt követően 1 hónapig őrizzük.

TAXI

Amennyiben taxira lenne szüksége, kérjük, jelezze a recepción vagy hívja a 06 88 444 444 számot.

TELEFON

Mobiltelefonjához igény esetén telefontöltőt kölcsönzünk. Amennyiben nem rendelkezik mobiltelefonnal és telefonálni szeretne, a recepción tud segítséget kérni.

TELEVÍZIÓ/ RÁDIÓ

A szobában kábel- és Sat Tv található, melyhez egy beltéri egység tartozik és külön távirányítóval irányítható.

A magyar nyelvű adásokhoz elegendő, ha a televízió távirányítójával váltanak csatornát (a TV típusával megegyező távirányító). Az elérhető magyar nyelvű programokat külön listán találja.

Az idegen nyelvű csatornákhoz kérjük, kapcsolja be a televíziót a távirányítóval, a távirányítón nyomják meg a bemenetek gombot (jobb felső részen, villásdugó-szerű piktogramm) és válasszák az AV-feliratot. A másik távirányítóval (világos szürke) kapcsolja be a beltéri egységet, (ekkor a TV átvált a szatelit programok fogadására) váltson programot a fel-le gomb segítségével. A kábelcsatornák újbóli eléré- séhez válassza az antenna feliratot.

Német nyelvű adók 51. programtól, angol nyelvű adók 33.-tól, francia adók 344-345. Rádió adás német nyelven Ö3 295, ORF2E 296.

TÖRÖLKÖZŐ, TEXTÍLIA

A törölközőket 3 naponta, az ágyneműt 5 naponta térítésmentesen cseréljük. Az ezen felül igénybevett szobai textília ára 200 Ft/db.

TŰZJELZŐ

Minden szoba tűz- és füstérzékelővel felszerelt. A szobában dohányozni TILOS. Tűzriasztás esetén, melyet egy éles sípoló hang jelez, kérjük, hogy minél előbb hagyják el az épületet a szobai tájékoztató mappában található térkép szerinti menekülési útvonalon.

ÚJSÁG / NAPILAP / HETILAP

Napilapok, hetilapok a panzió recepcióval szembeni állványon találhatóak.

VARRÓKÉSZLET

Amennyiben varrókészletre lenne szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

VÉSZKIJÁRAT

A szobában, a tájékoztató mappában elhelyezett menekülési útvonal szerint.

VIRÁGRENDELÉS

A szolgáltatás igénybevételét kérjük, a recepción jelezzék.

CALL ME
+
Call me!